Feestavond Lullaby Kids & All About Eve

Feestavond vrijwilligers

Vanwege het 10-jarige bestaan van Stichting Podiumkerkje Grevenbicht, het herstarten van een hoopvol seizoen na de Covid-19 perikelen wilde het bestuur de onmisbare vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Speciaal voor deze gelegenheid werd op vrijdag 5 november jl. een feestelijke besloten avond georganiseerd voorzien van hapjes, drankjes en optredens van de Lullaby Kids & All About Eve.

Dat de aanwezigen omver werden geblazen met de prachtige zang en gitaar van de Lullaby Kids was nog maar het begin. De Lullaby Kids maken akoestische soul/jazz – feelgood muziek, denk hierbij aan de sound van Marvin Gaye, Bill Withers, Nina Simone, Aretha Franklin, Alicia Keys, Joni Mitchell, Norah Jones & Amy Winehouse. De Lullaby Kids bestaan uit Margriet Dorrestijn & Ruben. Margriet (uit Grevenbicht!) gaat naar het derde jaar van het conservatorium, Ruben is bijna afgestudeerd. Als Lullaby Kids componeren en coveren ze “hauntingly beautiful” tweestemmige nummers.

Het vervolg van All About Eve was minstens zo betoverend te noemen! All about Eve, waarvan de thuisresidentie aan de Heilig Kruisstraat in “ós eige Beeg” is gelegen, staat voor entertainment op maat. Tessa en Jami Fulmer delen zowel een sterke familieband als hun liefde voor muziek en close harmony. Twee prachtige stemmen, die samen klinken als een klok en gedragen worden door het meeslepende pianospel van Paul Corten. Door hun creativiteit en flexibiliteit leveren deze artiesten bijna alles waar hun opdrachtgever om vraagt.

De vraag van het Podiumkerkje waar Tessa, Jami en Paul als trio optreden was helder: heerlijk swingend, easy listening. Hier werd ruimschoots aan voldaan.

Na afloop van de optredens werd er nog gezellig (bij)gepraat en nieuwe energie opgedaan voor de volgende werkzaamheden om het kerkje en zijn inventaris in ere te houden.

Zie hierna een foto-impressie. Op onze Facebookpagina heeft u reeds een kort filmpje kunnen zien en beluisteren van de optredens.

‘vele handen maken licht werk’ (en gezelligheid)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.