Henk Boterenbrood Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Henk, totaal verrast!

Terwijl zijn vrouw, Marjo, bijna twee jaar het geheim met zich meedroeg, werd onze interim-voorzitter Henk vandaag totaal verrast met burgemeester Hans Verheijen aan de deur! Compleet met ballonnen, taart en gevolg werd Henk in het bijzijn van zijn gezin en kleinkinderen in het zonnetje gezet. Naast het Lintje, ontvingen Henk en Marjo een mooie oranje taart, een dikke bos bloemen en een appelboom waar ze nog lang de vruchten van kunnen plukken. De talloze vrijwilligers activiteiten werden benoemd, echter nadat ondergetekende nog even koffie bleef drinken en bijkletste met de “luuj van vreuger” kwamen nog veel meer activiteiten aan het licht. Het lidmaatschap in de Orde van Oranje-Nassau is dan ook dik verdiend.

Vanavond staat hem nog een verrassing te wachten, welke momenteel niet kan worden verklapt.

Hans Verheijen plaatste het volgende op zijn Facebookpagina:

“Tot slot op deze bijzondere dag naar Grevenbicht, naar Henk Boterenbrood. Henk was jarenlang secretaris/penningmeester van voormalige basisschool Ds Deeleman-School in Grevenbicht. Hij is voorzitter van Modelbaan Vereniging Zuid-Limburg en voorzitter van Spoorgroep Zuid, een samenwerkingsverband van de drie Modelbaanverenigingen uit respectievelijk Helmond, Roermond en Sittard. Daarnaast is de heer Boterenbrood secretaris en interim voorzitter van Stichting Podiumkerkje Grevenbicht. Namens Zijne Majesteit Koning Willem Alexander mocht ik hem de versierselen behorende bij het Lidmaatschap in de Orde van Oranje-Nassau opspelden.”

Namens het bestuur en alle vrijwilligers van het Podiumkerkje: Van harte gefeliciteerd en geniet van deze mooie erkenning!

Tekst en beeld: Petra Niessen

  • Interesse komende evenementen of concerten? Ga dan naar CONTACT en geef door dat u zich inschrijft voor de nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.