Opening Expositie De Beegse Maasvallei

Opening expositie zeer geslaagd


De officiële opening op 10 juni van de expositie over de geschiedenis van de Maasvallei van Nattenhoven tot Illikhoven in vogelvlucht is uitgegroeid tot een succes. De Werkgroep Maasexpo van het Podiumkerkje verwelkomde een grote groep belangstellenden die aandachtig luisterden naar de diverse openingstoespraken. Ook werden de Jupiterbeelden door gedeputeerde Ad Roest en wethouders Ivo Tillie en Andries Houtakkers onthuld, die speciaal voor de expositie even terug zijn gebracht naar Grevenbicht.


Onder de aanwezigen bevonden zich vertegenwoordigers van de provincie Limburg, gemeente Sittard-Geleen, basisschool De Kingbeek, Heemkunde Bicht en Rivierpark Maasvallei met een mooi gedicht.. Alle belangstellenden waren onder de indruk van het gebodene. Dat het ondanks de “bijna moordende hitte” toch zo druk was belooft veel goeds voor de volgende activiteiten. Prettige bijkomstigheid voor de bezoekers is dat de temperatuur binnen in het kerkje momenteel een stuk aangenamer is dan buiten.

Scroll gerust eens door de sfeervolle foto’s! Is uw interesse gewekt, kom dan zeker kijken. De expositie kan worden bezocht van woensdag tot en met zondag van 13:00-17:30uur. Op maandag en dinsdag kunt u op afspraak reserveren voor groepen, dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@podiumkerkje.nl. De entree is gratis.

Graag tot ziens bij de expositie of een van de mini-symposia

Foto’s : Petra Niessen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.