Nieuwe website

De website van Podiumkerkje Grevenbicht was aan vernieuwing toe. In dit tijdperk hoort een moderne uitstraling en up-to-date techniek. Gerealiseerd door het bestuur en een team van vrijwilligers is deze tot stand gekomen. Aanvankelijk werd door wijlen Arjo Willems tussen de bedrijven door de eerste opzet gemaakt. Toen hij ons is ontvallen zat het bestuur met de handen in het grijze haar …

De dochter van Jacob, Petra Niessen bood hierop haar kennis en diensten aan. Ook zij werkt tussen haar eigen bedrijfsmatige diensten door aan de website. Een geluk bij een ongeluk verstuikte zij haar enkel en plots werd de website in sneltrein vaart aangepast en gevuld. Er werden nog wat nieuwe foto’s gemaakt, want de kwaliteitseisen bij deze Fotovakvrouw liggen hoog.

Nieuwe Website

Het was aanvankelijk wennen om weer met websites bezig te zijn, maar in de avonduren werden steeds meer functies en mogelijkheden ontdekt. Het bestuur nam een kijkje en gaf hier en daar nog wat tekstuele aanpassingen door. In juni werden de laatste puntjes op de “i” gezet en gaf Petra haar laatste wensen door. De nieuwe website van Podiumkerkje Grevenbicht kreeg haar goedkeuring en werd online geplaatst.

Wie het nog niet was opgevallen, het ‘logo’ wat al jaren wordt gebruikt heeft ook een update ontvangen. Het is strakker gemaakt, enkele elementen zijn weggelaten en het is nu wel symmetrisch. “Less is more” volgens Petra, “een logo moet eenvoud uitstralen, in groot en klein formaat”. Het is nu zodanig gemaakt dat het in grote en kleine varianten kan worden ingezet zonder kwaliteitsverlies.

Al met al zijn wij verheugd met de vrijwillige bijdrage van Petra, zij blijft voorlopig het kerkje voorzien van foto’s en blijft de website onderhouden. Reacties, aanvullingen of opmerkingen zijn van harte welkom, stuur deze naar info@podiumkerkje.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.