Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Radomir Vasiljević and Balkan Orchestra

november 20|19:30 - 22:00

- €13,00

Podiumkerkje Grevenbicht pakt na een lange “Covid19-pauze” de draad weer op. Na de interne feestavond afgelopen vrijdag n.a.v. het 10-jarig bestaan van onze stichting en het concert bij de ingebruikname van het gerestaureerde kerkorgel op zaterdag staat nu eindelijk weer een openbare activiteit op het programma.

Op zaterdag 20 november treedt Radomir Vasiljević and his Balkan Orchestra op. Vasiljević is van oorsprong een klassieke gitarist die met internationale prijzen bekroond is. De gitarist, afkomstig uit Servië, brengt met zijn orkest een opzwepende mix van kleurrijke etnische muziek en virtuoos gitaarspel. De optredens van Radomir Vasiljević & his Balkan Orchestra balanceren tussen een luisterconcert en een Balkanfeest.

De luisteraar wordt meegenomen op een spannende muzikale reis, waar nostalgische gipsy ballads en aanstekelijke dansnummers in een rap tempo worden afgewisseld. Het orkest bestaat uit Radomir Vasiljević (gitaar en zang), Sergej Kreso (percussie), de klarinettisten Rene Hamers & Marc Bongers beiden met roots in Grevenbicht (laatstgenoemde is gastspeler), Roger Moreno (accordeon), Bart Koenders (contrabas). De formatie trad twee jaar geleden met succes in het uitverkocht Podiumkerkje op en keert op verzoek van velen terug. Ofschoon wij nog geen reclame hebben gemaakt, zijn er al kaarten gereserveerd.

 

Aanvang 19:30 uur, het kerkje opent om 18:45 uur.

Er worden slechts 70 kaarten verkocht. Kaartverkoop uitsluitend via reservering: info@podiumkerkje.nl, geef het gewenste aantal door.

Een geldige Corona QR code is verplicht

Gegevens

Datum:
november 20
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€13,00
Evenement Categorie:

Locatie

heilige kruisstraat grevenbicht
Site:
http://www.podiumkerkje.nl

Gegevens

Datum:
november 20
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€13,00
Evenement Categorie:

Locatie

heilige kruisstraat grevenbicht
Site:
http://www.podiumkerkje.nl